Referenties

"Wat ik heel prettig vind bij Dolf, is dat ik me altijd echt op een goede manier geholpen voel en niet dat ik een of andere truc aangepraat heb gekregen die eigenlijk niet helemaal bij me past. Dat doet hij vooral door heel goed te luisteren en door te vragen op een rustige respectvolle manier. Ook als ik zelf nog niet helemaal eerlijk naar hem en mezelf toe ben, hij heeft het door en helpt me om tot de echte kern van het issue te komen.

Ik heb Dolf daarom als een ontzettend fijne psycholoog ervaren en gun iedereen die ergens mee worstelt om ook zo iemand te treffen. Ik denk zeker dat Dolf met zijn openheid en interesse in mensen voor veel mensen die persoon zou kunnen zijn."

Doris

"Living the life of an expat can be exhausting and stressful. That applies to all family members, think about new job, new school, new friends, new colleagues, new language etc. Sometimes that can put a strain on you in a way that you feel you need a break. You become exhausted and want to prevent a burn out. What you need is a little bit of help to turn things around in a positive way to enjoy life again. You feel you don't need a headshrinker but something more light. The Psycholoog aan zee offered me a light version of therapy which I found to be exactly what I was after. Within 5 sessions I had my positive vibe back and started enjoying my job, family and life again. We all have those moments where we feel that's enough! The notorious last straw on the camel’s back. Grab the phone and give the psycholoog aan zee a buzz, I would recommend it, it did the job for me.

Many thanks Dolf."

Bob

"Tijdens het skeeleren ben ik frontaal aangereden door een auto. Mijn linker been was gebroken en mijn rechter been verbrijzeld. In totaal ben ik 4 keer geopereerd. Na de revalidatie hield ik er een slepend been aan over. Nu kan ik daar luchtig over praten, maar toen niet. Ik schaamde me voor mijn rare loopje en bleef zoveel mogelijk binnen. Ik kon mijn ei niet kwijt, was prikkelbaar en raakte gefrustreerd omdat ik niet meer kon sporten. Mijn vriendin werd af en toe gek van mij. Ik zorgde ervoor dat ik ’s ochtends als eerste op het werk was, zodat mijn collega’s me niet zagen lopen. Tijdens de lunch at ik op mijn werkplek. Via een kennis kwam ik in contact met Dolf. Hij is typisch zo iemand die in mogelijkheden denkt, en niet in beperkingen. In het begin moest ik daar even aan wennen, maar het was precies wat ik nodig had. Dat slepende been zal ik de rest van mijn leven wel blijven houden, maar ik schaam me er niet meer voor. Ik doe nu aan fitness en spinning en voel me fit. Toen ik laatst mijn dochtertje naar school bracht vroeg een vriendinnetje of ik pijn in mijn been had. Ik moest erom lachen en vertelde dat ik een ongeluk had gehad maar dat het geen pijn meer doet."

L, Den Haag, 38 jr

"Meneer Dolf heeft mij echt heel goed geholpen. Ik kwam vaak in de problemen. Ik ging niet meer naar school en ging om met jongens die verkeerde dingen deden. Ik werd opgepakt door de politie, alleen maar omdat ik erbij was. Meneer Dolf is niet zoals die anderen die alleen maar komen vertellen wat ik niet mag doen. Ik merkte gelijk dat hij me echt wilde helpen. Hij hielp me na te denken over de dingen die ik wil bereiken en dingen die belangrijk voor mij zijn. Ik wil dat mijn ouders trots op mij kunnen zijn. Meneer Dolf heeft ook een paar keer met mijn ouders gepraat. Meneer Dolf heeft mij geleerd dat ik mijn eigen keuzes moet maken in het leven. Ik ga niet meer met anderen mee als ze domme dingen gaan doen. Ik zeg nu tegen hun: beter doe je dat niet. Als je een man wil zijn hoef je niet stoer te doen. Doe gewoon rustig je ding. Stoer doen is voor kinderen die indruk willen maken. Het gaat nu goed met mij. Ik heb een baan in een garage en verdien mijn eigen geld. Ik ben gestopt met blowen en ik heb een vriendin. Mijn ouders zijn heel blij."

Anoniem, 19 jaar, Den Haag

Contact

Dolf van der Doorn MSc

Psycholoog en lifecoach

"Biedt uitzicht door inzicht"

Lees meer over Dolf

06 53 93 12 83